Job hos AutoConcept


Vi er altid interesseret i dygtige og loyale medarbejdere og modtager alltid gerne din uopfordrede ansøgning.

Send gerne din ansøgning til info@autoconcept.dk. Glem ikke at vedhæfte dit CV.

Med venlig hilsen
AutoConcept 

 

Ledige stillinger

AutoConcept er en af Skandinavias hurtigst voksende virksomheder. Rul ned for at se alle de ledige stillinger.

Rekruttering sker løbende
Ønsker du at arbejde i en vækstvirksomhed, hvor tempoet er højt og tonen åben og uhøjtidelig, modtager vi gerne din uopfordret ansøgning till info@autoconcept.dk

I øjeblikket søger vi

SKADETAKSATOR af mekaniske og elektriske nedbrud på biler

Vi søger dig, som er klar til at komme videre i karrieren og som ønsker at arbejde i en spændende virksomhed med stor vækst.

Er du bilmekaniker eller biltekniker? Eller har du måske allerede erfaring i skadestaksering af biler? Er du stærk i både skrift og tale og kunne du tænke dig af indgå i et nordisk team af dygtige og engagerede skadesteknikere? Da er du den vi søger!

AutoConcept Insurance AB er et en vækst- og gazellevirksomhed, som arbejder med skræddersyede forsikringsløsninger til bilbranchen. Vore kunder er autoforhandlere, importører og bilejere og målet er, at vi innovativt skal formidle og administrere kundetilpassede og unikke forsikringsløsninger til bilbranchen med henblik på markedsudvikling og for bilejerne et tryggere ejerskab af bilen. AutoConcept Insurance består i dag af 35 ansatte med virksomhed i hele Norden. Hovedkontoret ligger i Kungsbacka, syd for Göteborg.

Arbejdsbeskrivelse:
Du kommer til at indgå i vores team af skadesteknikere og arbejde fjernopkoblet med skadestaksering ud fra gældende vilkår og praksis. Vi søger 2 skadesteknikere, en som vil arbejde fjernopkoblet fra hjemmet og en som vil arbejde med placering i Kungsbacka. Du kommer derudover også til at have et tæt samarbejde med hele vores nordiske salgsorganisation, værksteder og bilejere. 

Dine hovedsagelige arbejdsopgaver kommer til at bestå af skadestaksering, samt løbende kontrol af fakturaunderlag fra vores danske samarbejdende værksteder. 

Hvem er du?
Vi tror du har bilmekaniske/tekniske kundskaber og erfaring, som vi, gennem uddannelse indenfor skadestaksering kan bygge videre på. Du arbejder struktureret og selvstændigt med et højt serviceniveau overfor kunder og kolleger. Du trives med kundekontakt og kommunikerer flydende i såvel skrift som tale. Erfaring fra en lignende stilling i et forsikringsselskab er en fordel, men ikke noget krav. Du er indstillet på at arbejde fjernopkoblet i et ”internordisk” miljø med til tider højt tempo.

Vi tilbyder:

• At blive en del af vores skadesafdeling, som har en central funktion i virksomheden
• De nødvendige arbejdsredskaber og uddannelse indenfor skadestaksering
• Mulighed for den rette person at bidrage og deltage i udviklingen af en spændende vækstvirksomhed hvor kvalitet og langsigtede mål står i fokus
• Mulighed for aktivt at medvirke i udviklingen af skadestaksering og processer
• Dygtige og imødekommende kolleger med stor erfaring fra branchen
• Fjernopkoblet arbejde fra hjemmet med kvartalsvise møder i Kungsbacka eller med placering i Kungsbacka.

Vores organisation er opbygget således, at fremgang for virksomheden samtidig er fremgang for vores personale. 

Ønsker du at arbejde i en vækstvirksomhed hvor tempoet lejlighedsvis er højt og hvor åbenhed og engagement er nøgleord, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Vi holder løbende samtaler med kvalificerede ansøgere.

• Tiltrædelse efter aftale
• Månedsløn
• Kørekort er et krav
AutoConcept kan afholde omkostningen til rejse i forbindelse med en ansættelsesaftale.

Ansøgning med relevante bilag sendes til: info@autoconcept.dk 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores danske salgskonsulenter
Lars Brønsby, tlf. +45 33 60 14 09
Frederik Nordström, tlf. +45 33 60 14 08

DANSK-TALENDE MEDARBEJDERE 

til vores hovedkontor i Sverige. Læs mere under autoconcept.se

 


Information

AutoConcept vokser, og derfor rekrutterer vi for øjeblikket til flere ledige stillinger for at imødekomme den stigende efterspørgsel. Vi afholder samtaler og ansætter løbende. Send venligst din ansøgning vedhæftet dit CV til info@autoconcept.dk.