Bilgaranti og sikkerhed

AutoConcept Insurance har leveret forsikringsløsninger til den nordiske bilindustrien siden 1999.

Smarte produkter

Hos os vil du finde et stort udvalg af forsikringsprodukter, der gør ejerskabet sikrere og nemmere hvis motoren skulle stoppe.

 • Forlængelse af ny bils garanti
 • Garantiforsikringer til brugte biler
 • KeyProtect - tillægsforsikringer
 • Road Assist - tillægsforsikringer

Vi tilbyder garantiforsikringer for biler, motorcykler, autocampere, campingvogne, ATV og snescootere.

Velkommen som kunde!

  Best på forsikringsløsninger til bilbranchen

  Vores erfaring og brede kendskab til autobranchen, gør os til markedets ledende indenfor garantiforsikringer og dækning af uforudsete reklamationsomkostninger.

  AutoConcept er en privat virksomhed, som opfylder alle professionelle og lovmæssige krav og tilbyder markedets bedste forsikringsløsninger. AutoConcept er godkendt af det svenske Finanstilsynet med tilladelse til at drive forsikringsformidling og administration i hele Norden.

  Succes via erfaring og enkelhed

  Vores langvarige samarbejde med verdensmarkedets højest ratede forsikringsselskaber er grundlaget for vores garantier, som er udviklet efter bilejernes behov.

  Som uafhængige forsikringsmæglere indkøber vi forsikringsløsninger der, hvor vi får de bedste vilkår for dig som bilforhandlere og bilejere.

  AutoConcept Insurance AB er nu godkendt som Coverholder hos britiske Lloyd’s of London. I Sverige findes der allerede tretten Lloyd's Coverholdere. AutoConcept er den første som tilbyder forlængede garantier på nye biler.

  Gasell Company 2018

         

  AutoConcept Insurance AB er netop udnævnt til Gasell Company 2018 af svenske Dagens Industri.

  Som Gasell skaber man arbejdspladser, vækster vedvarende og inspirerer andre virksomheder. Mindre end 0,5 % af svenske selskaber modtager prisen.
  "Et herligt bevis på at års hårdt arbejde og stor indsats fra alle medarbejdere bærer frugt og gør en forskel. Prisen viser, at vores indsats er langsigtet og både vores kunder og vi selv kan tillade os at være stolte", siger Ulf Coxner, direktør for AutoConcept.

  Triple – A, højeste kreditværdighed

  Derfor er det vigtigt med en høj kreditvurdering.
  Vi er meget stolte over vores høje kreditvurdering. Den bygger på Bisnodes kreditvurderingssystem, som er verdens ældste og mest ansete. Systemet vurderer virksomheden ud fra en grundig gennemgang af virksomhedens betalingsevne og rater efter en mængde af specifikke regler. At drive en kreditværdig virksomhed er et resultat af et tidskrævende engagement og hårdt arbejde. Det er vores håb at du påskønner værdien af at samarbejde med et firma med den højeste kreditværdighed!

  Med unikke løsninger, bæredygtighed og fleksibilitet skaber vi succes for vores kunder.

  Ulf Coxner, Adm Dir

  Vores service minded og dygtige salgspersonale udvikler produkter og løsninger, som passer til din virksomhed.

  Tobias Moberg, Salg

  Med profileret markedsføringsmateriale, skaber vi kundespecifikke koncepter og den succes, som kendetegnes ved øget salg for dig som bilforhandler.

  Marcus Nilsson, Marketing